Young Rabbit

2ungkaninFör unga kaniner

Unga kaniner behöver en god balans mellan fibrer och protein för att hålla sig friska och få en god tillväxt. Young Rabbit Food innehåller energitätt Alfalfahö och är speciellt formulerad för att upprätthålla en god hälsa hos växande kaniner. Young Rabbit Food kan också ges till åldrande kaniner som tappar vikt på grund av ålder eller sjukdom. Dräktiga och digivande kaniner kan också äta Young Rabbit Food då de är i behov av extra energirik föda.

 

 

Utfodringsanvisningar:
Växande kaniner upp till 1 års ålder ska ha fri tillgång till pellets tillsammans med obegränsad tillgång till färskt gräshö.
Dräktiga och digivande kaniner ska ha fri tillgång till pellets tillsammans med obegränsad tillgång till färskt gräshö.

Huvudingredienser:
Alfalfahö = Livsnödvändiga fibrer
Soyaprodukter = Fibrer och protein
Vete = Ideal kolhydrat- och energikälla

Ingredienser:
Alfalfamjöl, Sojabönskal, Vetemjöl, Sojabönolja, Salt, Sockerrörsmelass, Ligninsulfonat, Kalk, Torkad jästkultur, E-vitamin, Kolinklorid, Zinkproteinat, Zinksulfat, Järnsulfat, Niacin, Kopparsulfat, Selenjäst, A-vitamin, Folsyra, d-kalciumpantothenat, Kopparproteinat, Riboflavin, Manganproteinat, Biotin, Mangansyra, Tiaminmononitrat, Magnesiumsulfat, Vitamin B12, Natriumselenit, Pyridoxinhydroklorid, Coboltkarbonat, Vitamin D3, Kalciumjodat

Garanterad analys:
Råprotein (min) 15.00%
Råfett (min) 2.50%
Råfibrer (min) 22.00%
Råfibrer (max) 25.00%
Vätska (max) 10.00%
Kalcium (min) 0.50%
Kalcium (max) 1.00%
Fosfor (min) 0.25%
Koppar (min) 30 ppm
Vitamin A (min) 19,000 IU/kg
Vitamin D (min) 900 IU/kg
Vitamin E (min) 190 IU/kg

Finns i förpackningar:
2,268 kg
4,536 kg
11,33 kg