Organic Guinea Pig

2BTGuineaPigFör vuxna marsvin

Organic Guinea Pig är speciellt formulerad för att efterlikna den föda marsvinet söker i sin naturliga miljö. Denna hälsosamma kombination av organiska ingredienser är förstärkt med essentiella vitaminer och kelaterade mineraler för att ge ditt marsvin den kost som naturen avsett.

Utfodringsanvisningar:
Marsvin över sex månader bör äta 1/3 dl pellets per dag och ha fri tillgång till hö.

Organic Guinea Pig är inte avsett för växande, dräktiga eller digivande marsvin.

 

Ingredienser:
Organiskt gräshö, Organiskt canolamjöl, Organiskt vete, Organiskt solrosmjöl, Organiskt korn, Organisk linfröolja, Natriumbentonit, Kalk, Havssalt, L-Ascorbyl-2-Monophosphate (Källa för C-vitamin), Organiska maskrosblad, Organisk rosmarin, Inulin, Organiska hallon, Organiska blåbär, Torkad Yucca Schidigera, Torkad jästkultur, E-vitamin, Kolinklorid, Zinkproteinat, Zinksulfat, Järnsulfat, Niacin, Kopparsulfat, Selenjäst, A-vitamin, Folsyra, d-kalciumpantotenat, Kopparproteinat, Riboflavin, Magnesiumproteinat, Biotin, Mangansyra, tiaminmononitrat, Magnesiumsulfat, Vitamin B12, Natriumselenit, Pyridoxinhydroklorid, Koboltkarbonat, Vitamin D3, Kalciumjodat

 

Garanterad analys:

Råprotein (min) 12.00%
Råfett (min) 2.00%
Råfibrer (min) 23.00%
Råfibrer (max) 25.00%
Vätska (max) 12.00%
Aska (max) 9.00%
Kalcium (min) 0.60%
Kalcium (max) 0.90%
Fosfor (min) 0.30%
Vitamin A IU/kg 19,000 (min)
Vitamin D IU/kg 900 (min)
Vitamin C mg/kg 400 (min)
Vitamin E IU/kg 190 (min)
Koppar ppm 25 (min)
Omega 3 Fettsyror (min) 0.30%
Omega 6 Fettsyror (min) 0.41%